Bezienswaardigheden Lloret de Mar zijn er genoeg

bezienswaardigheden Lloret de Mar

Werk jij in de ICT wereld en wil je op vakantie? Dan zit je hier goed, bezienswaardigheden Lloret de Mar zijn er genoeg en in alle soorten en maten. Over het algemeen wordt een beeld geschetst dat het gemiddelde uitgaanspubliek in Lloret niet in de ICT werkt, maar dat is natuurlijk hartstikke onzin. In dit artikel worden naast uitgaansmogelijkheden besproken wat je nog meer allemaal kunt bezoeken in dit veelzijdige plaatsje. Misschien wordt jij wel overgehaald om uiteindelijk een vakantie te boeken naar het altijd zonnige met mooie bezienswaardigheden Lloret de Mar. Even ontsnappen van de ICT realiteit in Nederland.

Bezoek eens een mooi kasteel

ICT mensen houden vaak van kastelen. Dit komt doordat ze ook op een complexe manier in elkaar zijn gezet, net als ICT systemen. In Lloret ben je ook aan het goede adres als je van kastelen houdt. Je hebt namelijk de Sant Joan, deze ligt op een hoge klif tussen Lloret de Mar en Platja de Fenals. Het is een eeuwenoud kasteel, want deze werd gebouwd in de 11e eeuw om deze regio te beschermen tegen piraterij. Helaas is dit niet altijd even goed gegaan, er zijn heel veel delen vervallen tot ruïnes. Maar dit is ook interessant om te bekijken!

bezienswaardigheden Lloret de Mar

Winkelen in de mooie binnenstad

Als je houdt van shoppen kan je hier echt je hart ophalen in Lloret. Er is een mooie winkelstraat genaamd Carrer de Sant Pere en de Carrer de la Vila, hier bevinden zich wat exclusieve winkels waar je gegarandeerd gaat vinden wat jij precies wil. Van leuke kledingzaken tot goede kwaliteit souvenirs voor het thuisfront, voor van alles kan je hier terecht. Vergeet ook zeker niet de zijstraatjes want daar zijn echt de verborgen pareltjes te vinden. Als je er op dinsdag bent, is er een leuke markt met zo’n 150 marktkramen. Meemaken? boek snel een vakantie naar Lloret!