Macbook Pro aanbieding: de beste laptop van Apple

Op zoek naar een nieuwe laptop die bekend staat vanwege zijn betrouwbare prestaties? Zoek niet verder, maak vandaag nog gebruik van de aangename Macbook Pro aanbiedingen die te vinden zijn via deze site. De Macbook Pro is de ultieme versie van de Macbook, een laptop speciaal ontworpen voor professionals. Inmiddels zijn we aanbeland bij de vierde generatie van deze laptops, welke beschikken over een aantal unieke eigenschappen en functies.

Eigenschappen van de Macbook Pro

Deze laptop is verkrijgbaar als 13 inch of 15 inch model. Eén van de nieuwste inventies die Apple heeft toegevoegd aan deze laptop is de Touch Bar, welke zowel als opstartknop als authenticatiesysteem dient (aan de hand van de vingerafdruk van de gebruiker). Hierdoor ben je ervan verzekerd dat niemand anders dan jij gebruik kan maken van deze laptop.

Maar er is meer. Dankzij de megasnelle processoren, het haarscherpe beeld, de 702p videocamera, 8 GB RAM geheugen bij de 13 inch en 16 GB RAM bij de 15 inch zijn deze laptops zeker de moeite waard. Hierbij heb je de keuze uit meerdere opslagruimtes: 256 GB, 512 GB of 1 TB SSD. Dankzij deze topcapaciteiten en het aangename formaat waardoor je deze laptop makkelijk mee kan vervoeren, is de Macbook Pro dé laptop voor iedere professional. En dat met een gebruiksduur van 10 uur zonder netstroom dankzij de uitstekende accu’s. Of je nu thuis of onderweg bent, op deze laptop kun je bouwen.

Webshops

Overtuigd van de meerwaarde die deze laptop voor jou kan hebben? Op deze site vind je de beste Macbook Pro aanbiedingen van betrouwbare webshops. Deze Macbook Pro aanbiedingen vind je bij:

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Expert
  • MediaMarkt