Goede programmeurs zijn schaars, zeker wanneer u alleen in eigen land op zoek gaat naar de specialist die bij uw bedrijf past. Gelukkig hoeft u zich niet te beperken tot eigen land. Personalprogrammer.nl heeft een groot netwerk van programmeurs uit Macedonië. Zij zijn hoogopgeleiden vragen niet de hoofdprijs voor hun werkzaamheden. Tevens beslist u zelf welk salaris u ze uitbetaalt. De gehele samenwerking is overzichtelijk en transparant. Dat is voor iedere kant van de samenwerking wel zo prettig.

Nearshoring 2.0

Die transparantie en overzichtelijkheid noemen we ook wel Nearshoring 2.0. Bij Nearshoring 2.0 gaan ze nog een stapje verder. Het is bij Personal Programmer namelijk de bedoeling dat er tussen bedrijf en programmeur een langdurige samenwerking ontstaat. Het bedrijf creëert echt een band met de programmeur die vanuit het buitenland voor u werkt. Ook deze werknemer voelt als een echte werknemer van uw onderneming. Op die manier wordt de traditionele en afgeschermde manier van nearshoring veranderd naar een nieuwe transparante versie. Hierin heeft u als bedrijf de regie. Er wordt een vaste fee per maand gevraagd per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris wordt door de opdrachtgever bepaald en dit salaris groeit (net als bij normale medewerkers) mee met de ontwikkeling van de programmeur.

Kom in contact met uw nieuwe programmeur

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Personal Programmer. De specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ze kunnen u op korte termijn aan een geschikte programmeur over de grens helpen. Zodat u snel wordt ontzorgd bij al uw ICT-werkzaamheden.Jij kunt u op uw beurt volledig richten op uw core business.