Refurbished iPhone kopen voor minder dan de officiële prijs

JorShop

Een telefoon kopen. Iedereen heeft het wel eens gedaan en iedereen weet hoe duur het wel niet kan zijn. Een telefoon is iets wat je niet zomaar koopt en goed over nadenkt. Welk merk telefoon wil je hebben? Welke features wil je dat jouw telefoon heeft? En ook niet onbelangrijk hoeveel geld wil je kwijt zijn voor een telefoon? Dit zijn allemaal vragen die je moet stellen aan jezelf als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Er zijn tegenwoordig nog meer dingen waar je over na kunt denken. Heb je bijvoorbeeld ooit nagedacht over een refurbished iPhone kopen?

refurbished iPhone kopen

Wat is een refurbished telefoon?

Een refurbished iPhone kopen houdt in dat je een telefoon koopt die 2e hands is, maar helemaal is opgeknapt met originele onderdelen. Zo heb je eigenlijk een gloednieuwe telefoon zonder de onnodige onderdelen die nodig zijn om een hele nieuwe telefoon te maken. Je bent dus goed bezig met het milieu en het scheelt in jouw portemonnee.

Jorshop

Bij Jorshop hebben ze allerlei verschillende telefoonmerken en staten van toestellen. Zo hebben ze refurbished en nieuwe telefoons. Ook geven ze jouw geld voor jouw oude telefoon. Zo kun je dus onderaan de streep nog meer geld besparen voor de aanschaf van jouw telefoon. Naast de telefoons zijn natuurlijk ook accessoires te koop bij dit bedrijf. Ze hebben hoesjes, schermen voor op het scherm om deze te beschermen, oortjes, laders en nog veel meer. Deze zijn allemaal origineel en dus van hoge kwaliteit.