Online marketing bureau Eindhoven gevonden

websitepromotor-logo

seoHet bedrijf waar ik werk was van plan om een nieuwe concept te gaan lanceren. Voor dit nieuwe concept was het belangrijk dat er een nieuwe website gemaakt werd die bij het concept paste. De vindbaarheid van de website was ook nog eens belangrijk, omdat wij eerder hebben gemerkt hoe belangrijk de SEO was. Aan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een online marketing bureau Eindhoven.

Een goed bureau gevonden

Mijn zoektocht naar een goed online marketing bureau Eindhoven begon via het internet. Nadat ik verschillende websites had bezocht kwam ik terecht op de website van Websitepromotor. Het bedrijf Websitepromotor is een full service internet marketing bureau.

websitepromotor-logoDoor de website van Websitepromotor wist ik dat ik goed zat, omdat de op de website precies stond beschreven wat wij nodig hadden. Voordat ik contact op nam met het bedrijf heb ik eerst overlegd met mijn collega’s en deze vonden het een goed bedrijf.

Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met Websitepromotor, zodat ik een afspraak kon maken. Tijdens de afspraak moesten we kijken naar wat er mogelijk was en wat het bedrijf allemaal wel of niet kon doen voor ons.

Het gesprek met het bedrijf verliep heel erg goed, omdat alles op online marketing gebied gedaan kon worden. Nadat er een goede prijsopgave was gemaakt hebben wij besloten dat wij met dit bedrijf in zee wilden gaan.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de website en de vindbaarheid. Daarom hebben wij vertrouwen in het eindresultaat!