cropped-homewebmail1Sinds het internet is opgekomen, heeft men meer en meer varianten van e-mail adressen langs zien komen. Er is er vaak wel eentje of een paar die opvallen vanwege de populariteit. Zo is er natuurlijk Hotmail, G-mail, Yahoo en ga zo nog maar even door. Echter, de laatste paar jaar zijn e-mail adressen meer en meer compatibel met andere services. Zo kunt u uw KPN webmail nu ook al koppelen aan vrijwel ieder e-mail adres. Dit maakt het beheren van uw contacten en correspondentie des te makkelijker. Niet langer bent u aangewezen op de e-mail service van een specifiek bedrijf, maar kunt u de applicatie naar keuze combineren met het e-mail adres. Zo is ook het geval bij KPN webmail.

KPN voor iedereen

De telecomgigant heeft in de afgelopen jaren heel wat stappen voorwaarts gezet. Daarnaast richt het zich nog steeds op de doorsnee Nederlandse consument. Dit maakt dan ook dat de applicaties van KPN zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dit is bij de KPN webmail uiteraard hetzelfde geval. Er is geen enkel vuiltje aan de lucht wanneer het aankomt op het gemak in gebruik. U kunt ieder e-mail adres met het grootste gemak koppelen aan de webmail.

Een stabiele verbinding

De meeste providers hebben in Nederland nog wel eens last van storingen en niet werkende verbindingen maar met KPN is dit nauwelijks het geval. Dit aloude Nederlandse bedrijf staat bekend om de stabiele verbindingen en de goede support waardoor problemen altijd snel zijn opgelost.

Handig voor iedereen

Dit is dus zowel handig voor hen die alles graag centraal beheren, als zij die niet zo handig zijn met computers en het graag gemakkelijk opgelost willen hebben. KPN bewijst met de webmail functie wederom dat het een bedrijf is dat de belangen wilt behartigen van iedere potentiële klant, zonder de eenvoud ook maar ergens uit het oog te verliezen.