Zeer goede computerhulp in Hoofddorp

Wat ben ik blij met de computerhulp Hoofddorp. Om een beetje met de tijd mee te gaan heb ik een eigen computer aangeschaft. Niet zomaar een computer maar een echte Apple. Natuurlijk heb ik mij in de winkel goed laten voorlichten en de nodige dingen hierop alvast laten installeren. Maar in  werkelijkheid was het toch iets moeilijker dan alleen het knopje van aan en uit te vinden. Hoe zeer ik ook mijn best deed het lukte mij niet om deze computer goed te laten werken. Meerdere keren heb ik aan de telefoon gehangen met de winkel waar ik de computer had gekocht, maar ook daar werd ik niet wijzer van.  

Eindelijk een goede hulp via Mac Systems 4 U

Bijna had ik mijn computer uit het raam gegooid tot ik de tip kreeg om de computerhulp uit Hoofddorp in te schakelen. Cor Vree is de eigenaar van MacSystems4U, een bedrijf die bedrijven en particulieren kan helpen bij problemen aan de computer. 

Zo had ik al een tijd problemen met mijn computer, wat ik ook deed, heet lukt mij niet om deze computer te laten doen wat ik wilde. Vaak kreeg ik een melding waar ik helemaal geen verstand van had. Gelukkig heeft Cor Vree mij geholpen en mij duidelijk uitgelegd wat de meldingen op mijn scherm precies betekende.