Wilt u de overstap maken naar Fleet management software?

fleet management software

De transportsector staat onder druk in Nederland: de stijgende brandstofprijzen zorgen ervoor dat de kosten om een product van A naar B te brengen sterk zijn gestegen. Dat heeft gevolgen voor de prijzen van de producten. Ook plaatst dit transportbedrijven voor nieuwe uitdagingen. Hoe kunt u zorgen dat u zo efficiënt mogelijk werkt? Een zeer belangrijke stap in de goede richting, is door met de juiste Fleet management software te gaan werken. Met Fleet management software kunt u heel goed zien waar uw chauffeurs zijn en hoe u uw mensen het beste kunt aansturen. Wij leggen u graag uit hoe dit systeem uw bedrijf kan veranderen.

Met Fleet management software heeft u meer overzicht

Met Fleet management software kunt u veel beter in de gaten houden waar uw chauffeurs zijn. Dat is van groot belang wanneer u zo effectief mogelijk wilt plannen. Krijgt u namelijk een nieuwe opdracht binnen, dan kunt u daar gelijk een chauffeur heen sturen die in de buurt is. Daardoor hoeven er geen onnodige kilometers gereden worden. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook veel geld. Wanneer u met het juiste Fleet management software werkt, zult u zien dat u op brandstofkosten bespaart. Dat u hierdoor kunt vermijden dat klanten meer moeten betalen vanwege gestegen brandstofkosten, spreekt voor zich.

Beter contact met de chauffeur

Vaak denken mensen dat een telefoon genoeg is om het contact met de chauffeur te onderhouden. Dat is echter niet het geval. Een telefoon kan enkel berichten ontvangen en je kunt er mee bellen. Met Fleet management software kunt u echter veel beter met uw chauffeurs communiceren. U krijgt namelijk heel veel meer gegevens over uw chauffeurs. Zaken als waar iemand zich bevindt worden bijgehouden, maar ook hoe snel iemand rijdt, of iemand lang pauze neemt of dat een bestelling reeds geleverd is of niet. Hierdoor kunt u heel gerichte aanwijzingen geven wanneer dat nodig is. U kunt namelijk berichten doorgeven naar de chauffeur. Deze heeft een display in diens cabine waarop alle inkomende berichten overzichtelijk worden gepresenteerd.

De juiste route voor iedere bestuurder

Een zeer belangrijk onderdeel van een goede bedrijfsvoering voor transportbedrijven, is het plannen van de route. Wanneer een chauffeur een verkeerde route rijdt, kost dit veel tijd en dus geld. Met de juiste Fleet management software kunt u eenvoudig een route voor een chauffeur samenstellen. Deze is altijd geoptimaliseerd zodat het werk niet alleen zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden, maar ook met de minste kilometers. Hierdoor kunt u heel effectief werken.

Wilt u de overstap maken?

Mocht u de overstap naar Fleet management software willen maken, dan kunt u het beste even naar de site verizonconnect.com surfen. Deze mensen hebben heel goede Fleet management software ontwikkeld waar u heel goed mee uit de voeten zult kunnen. Op de site kunt u zien welke technische hoogstandjes u in huis kunt halen. Mocht u de overstap gelijk willen maken, dan kunt u even contact opnemen. Een medewerker zal u graag van dienst zijn.