Kies voor een volledig traject

Cursus WordPress Den Haag

Wil je echt veel leren over WordPress en woon je in de omgeving van Den Haag, volg dan een meerdaagse Cursus WordPress Den Haag. Bij deze cursus leer je alle facetten die je bij het bouwen van een website tegenkomt, de cursus kan gegeven worden op de locatie van welovetraffic.nl maar ook bij je thuis of op het kantoor van je bedrijf. De cursus bestaat uit drie dagen, deze kun je naar wens achter elkaar volgen of met een aantal dagen ertussen. Het is niet verplicht om alle dagen te nemen, na dag één heb je bijvoorbeeld al de basis geleerd om een website te bouwen.

Cursus WordPress Den Haag

Specifieke onderwerpen

Bij de Cursus WordPress Den Haag heb je zelf de vrijheid wat je allemaal wilt leren, en hoe lang je daarover doet. Wil je na de basis nog een dag, om nog meer te leren of om alles nog een keer door te nemen dan is dit mogelijk. Zijn er echt specifieke onderwerpen dan kun je ook een maatwerk training volgen, hierbij wordt ingegaan op alle vragen die je hebt. Tijdens de cursus zit je niet met een grote groep cursisten, om iedereen de aandacht te kunnen geven is de groep samengesteld met maximaal 9 cursisten. 

Voordelen van een prive trainer

Wil je een trainer online hebben die er alleen voor jou is, dan heeft dit natuurlijk wel een aantal voordelen. Ten eerste volg je de training in je eigen vertrouwde omgeving, de tijden van de cursus zijn naar wens flexibel in te delen. Perfect voor mensen die een Cursus WordPress Den Haag willen volgen om zelf een website te kunnen onderhouden, of om op te bouwen. Ben je al wat verder met leren dan is het ook mogelijk om bepaalde delen te combineren met elkaar, op deze manier kom je iedere keer een stapje verder met je kennis over WordPress.