Hier moet je op letten bij een webshop laten maken

De verschillende webshops voor allerlei soorten producten schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is ook niet zo gek, want superveel consumenten kopen vrijwel alles online. Waarom ook naar de winkel gaan wanneer je het met een paar drukken op de knop kunt betalen en thuis laten bezorgen? Juist! En dat dacht jij waarschijnlijk ook, waarna je besloot dat je een webshop nodig had. Maar, bij een webshop laten maken, waar moet je dan op letten? Dat gaan we je uitleggen, dus lees vooral door!

Ieder scherm

Je gaat een webshop laten maken, waarbij het volgende erg belangrijk is. Bijna de helft van alle websitebezoekers komen niet via een reguliere computer of laptop op jouw website, maar vanaf hun smartphone of tablet. Wellicht overbodig om te benoemen, maar toch erg belangrijk, is dat het formaat scherm bij een tablet flink verschilt van dat van een smartphone, en al helemaal vergeleken met een computerbeeldscherm. Het is dan ook belangrijk dat de webshop zo wordt gemaakt dat deze op al deze verschillende schermformaten goed werkt. Zo heeft iedereen het gevoel bij je terecht te kunnen!

Wees bereikbaar

Om het vertrouwen van je klanten te winnen is het belangrijk dat je bereikbaar bent. Of je nu een e-mailadres of een telefoonnummer weergeeft, of zelfs een externe klantenservice partij inschakelt, zorg dat jouw klanten contact op kunnen nemen met vragen, opmerkingen of problemen!

Succes met je shop!

We hopen dat we je met dit artikel wat nuttige tips hebben gegeven die het voor jou makkelijker maken bij een webshop laten maken, zodat je straks mooie verkoopcijfers en een flinke berg omzet kunt draaien en misschien wel nog een webshop kunt openen. Daar draait het uiteindelijk om, dus dat is ook het hoogste doel natuurlijk! We wensen je in ieder geval heel erg veel succes.