Wanneer u digitale content publiceert dan wilt u natuurlijk de zekerheid hebben dat het altijd goed zichtbaar is. Door Digital Sinage is dit mogelijk. Heeft u een winkel of een eenmanszaak? Wilt u foto’s en filmpjes verzenden of handige apps toevoegen aan uw campagne? De software van IPdigital kan worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij Digital Sinage betaalt u alleen voor wat u nodig heeft, u start hierdoor ook gratis. Door de nieuwe functies van Sinage Solutions 3.0 kunt u nu nog sneller en eenvoudiger content aanmaken, beheren en publiceren. Dit kan overal en altijd doormiddel van de Cloud.

Digital Sinage voor iedereen

Wanneer u inlogt via uw webbrowser heeft u direct alle tools in handen om een krachtige campagne te ontwerpen. De software is zeer gebruiksvriendelijk waardoor vrijwel iedereen ermee kan werken.

Zelf heb ik weinig tot geen verstand van digitale programma’s. Echter toen ik begon te werken met Digital Sinage had ik nergens moeite mee. De software is zeer gemakkelijk en heeft u dan ook gouw onder de knie. Wanneer ik een nieuwe campagne wil op een van de schermen kan ik simpelweg gewoon een foto of video in de tijdlijn slepen. Wanneer ik dit heb gedaan sla ik de campagne op en verstuur ik het naar één of meerdere schermen.

Het gebruik van Digital Sinage is gemakkelijk en effectief. Bent u ook geïnteresseerd in de Digital Sinage? Klik dan hier voor meer informatie.