Complete hosting oplossing

Een website is tegenwoordig meer dan een visiekaartje en dat merken wij als software makers maar al te vaak. Mensen en bedrijven zijn tegenwoordig steeds vaker op zoek naar een totaal oplossing. Er moet goede hosting zijn, er moet een mooie layout komen en de website moet natuurlijk ook goed vindbaar worden in de zoekmachines. Daarnaast wordt een goed sociaal imago steeds belangrijker voor bedrijven. Dit alles begint met goede software.company_logo

Hosting up to date

Een goede website begint tegenwoordig met goede hosting. Dit is in principe de ruimte waarop uw winkel gevestigd is. Als u niet voldoende ruimte heeft dan kunt u niet genoeg bezoekers ontvangen op uw winkel. Dat is wel de bedoeling en daar moet u natuurlijk goed op voorbereid zijn. Bij Componence kiest u altijd voor een compleet website pakket waarbij de hosting inbegrepen zit, dit betekent ook dat u op support kunt rekenen tijdens en na het maken van uw nieuwe website. Dit kan handig zijn omdat alle website systemen aan veranderingen odnerhevig zijn. Zo moet er bijvoorbeeld af en toe een update gedaan worden. Ook dit kan voor u uit handen genomen worden.

Volledig back-end opties

Naast een mooie voorkant van een website moet de achterkant natuurlijk ook in orde zijn. Hier werkt u en uw medewerkers in. Ook deze omgeving moet snel en efficiënt werken. Wij maken bijvoorbeeld websites met systemen zoals Atlassian en Liferay, dit is speciaal gemaakt voor bedrijven waarbij veel medewerkers in de bockoffice werkzaam zijn. Deze systemen zijn ideaal voor meerdere medewerkers en bovendien ook nog eens zeer goed beveiligd.

Ook ondersteunende marketing diensten

Nadat uw website gereed is wilt u natuurlijk ook gelijk van start met de marketing. Voor hulp hierbij hoeft u gelukkig ook niet ver te zoeken. Uw vertrouwde webdesign bureau kan u hierbij ook gewoon van dienst zijn.